Szeged és környéke

2019.08.05. 22:00

Jó barátok, előre! Megvan a tanév legvonzóbb szegedi albérlete!

Hangulatos, egyedi kétszobás "diák-lak' várja új bérlőit. A havi 140 ezer forintért kivehető otthonban kényelmesen elfér több ember is. A lakás ráadásul a Tisza Lajos körút egyik patinás polgári épületének tetején várja a beköltözni vágyókat. Mi odavagyunk a helyért, a gerendák és a lépcsős szinteltolás valahogy egészen különleges hangulatot áraszt.

“Szeged Belváros szívében a Tisza Lajos körúton, patinás polgári ház 2. emeletén, tetőtéri, tágas, napfényes 73 m², amerikai konyhás nappali + 2 külön bejáratú szobás , DIÁK-LAK kiadó. A lakás teljesen felújított, modern, minden szoba légkondicionált, teljesen berendezett, felszerelt /új ágymatracokkal/. Kiváló központi elhelyezkedés, a Belváros szívében könnyű sétával minden elérhető. A lakásban dohányzás, kisállat tartása nem kívánatos. Bérleti díj : 140 000 Ft / hó + rezsi. A bérlés : 1 havi bérleti díj + 2 havi kaució"


További részletek és képek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!