Szeged és környéke

2015.08.21. 15:41

Jobbik: Botka adja vissza a szegedieknek a vasútállomásukat!

Szeged - Tóth Péter szerint Szeged polgármestere hónapok óta nem foglalkozik a várost egyre nagyobb mértékben elárasztó migrációs problémával.

delmagyar.hu

[namelink name="Tóth Péter"], a Jobbik szegedi önkormányzati képviselője az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünknek pénteken:

"Botka Lászlónak nem volt semmilyen mondanivalója a keresztény államalapításunk ünnepén sem. Hónapok óta nem foglalkozik a városunkat egyre nagyobb mértékben elárasztó migrációs problémával. Szeged polgármesterét nem érdekli a szegedi családok ezreit sújtó közbiztonsági kockázat.

Tíz nap múlva, szegedi gyerekek százai kelnek útra az iskolakezdés miatt, teszik mindezt az embercsempész bandák által uralt és a migránsok által megszállt szegedi közterületeken keresztül. A több ezer egyetemista pedig a polgármester által kijelölt, Szeged Megyei Jogú Város önkormányzati cégei által finanszírozott, a vasútállomás előtt kialakított menekülttáboron keresztül érkezik a városunkba. A vonattal ideérkező utasok, valamint a szegedi emberek sokasága hónapok óta nem tudják használni a több milliárdból felújított Indóház teret, mert a migránsok a szökőkútban mosakodnak, a padokon alszanak és egyéb szükségleteiket is itt végzik el. Botka László pártpolitikai aktivistái a vasútállomás előtt nyilvánosan borotválják, fürdetik az illegális bevándorlók tömegeit, mintha az egyik legszebb szegedi terünk, egy "nagy fürdőszoba" lenne.

Felszólítjuk Botka Lászlót, hogy függessze fel a hónapok óta tartó szabadságát, jöjjön vissza Szegedre és tegyen megfelelő intézkedéseket a szegedi iskolás gyerekek megvédése érdekében! Követeljük az Indóház téren lévő menekülttábor megszüntetését, adja vissza a szegedieknek a saját terüket!"


Polgármesteri kabinet: Szégyenletes amit Tóth Péter művel!

"Tóth Péter sajtóközleménye egyszerűen szégyenletes és mélyen alatta marad annak a színvonalnak, amelyen értelmes párbeszédet lehetne folytatni. A képviselőt felszólítjuk, hogy hagyjon fel a minden tényszerűséget nélkülöző, továbbá rasszista, gyűlöletkeltő és embertelen megnyilvánulásaival" – reagált a jobbikos közleményre a polgármesteri kabinet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!