Szeged és környéke

2016.04.13. 19:20

Jótékonysági filmvetítés Major Endre paralimpikon felkészülését támogathatják

Till Attila Tiszta szívvel című filmjét premier előtt nézhetik meg azok, akik a három szegedi Rotary Club, a Szent-Györgyi Albert, a Tisza és a Dóm közös rendezvényén vesznek részt.

Munkatársunktól

Jótékonysági filmvetítést tartanak április 27-én a Belvárosi moziban.  A kerekesszékes maffiózókról szóló bűnügyi vígjátékot ezen a napon az ország számos városában levetítik premier előtt – mindenhol rotarysták szervezésében – hogy a bevétellel egy-egy szervezetet vagy személyt támogassanak. A szegediek Major Endre paralimpikont választották.

Major Endre paralimpikon felkészülését támogathatják, akik részt vesznek a premier előtti filmvetítésen.  Fotó: Schmidt Andrea

Major Endre paralimpikon felkészülését támogathatják, akik részt vesznek a premier előtti filmvetítésen. Fotó: Schmidt Andrea

A kerekesszékes asztaliteniszező már kvalifikálta magát a riói paralimpiára, az ő felkészülését támogathatják a jegyvásárlók. A támogatói jegy ára 3 ezer forint. A filmvetítésre a rotarystákon keresztül, illetve a Belvárosi mozi pénztárában lehet jegyet vásárolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!