Szeged és környéke

2019.05.16. 14:30

Jövő héten sem állnak le - mosatják az ivóvízhálózatot a városban

Azt is eláruljuk, hogy mely városrészekben kell saját ivóvízkészletről gondoskodni.

Munkatársunktól

Ahogy azt korábban megírtuk, ezen a héten Alsóvároson történt ivóvízhálózat mosatás, abból már csak egy nap van hátra. A program következő területe Kecskés telep, Klebelsberg telep (Hattyas), Gyálarét és Szentmihály.


A hétvégét ugyan kihagyják, de 2019. május 20. és 24. között a fent említett városrészek lakói készüljenek, hogy a mosatás időtartama alatt (09:00 és 15:00 óra között) átmeneti nyomáscsökkenés és vízhiány következhet be, és a víz zavarossá válhat. A víz – ülepítés után – fogyasztásra alkalmas, azonban a Szegedi Vízmű a közleményében javasolja, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt, vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet.


A Szegedi Vízmű kéri a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!