Szeged és környéke

2019.08.27. 11:35

Kedvezményes parkolóbérlet az iskolák elé

Olyan parkolóbérletet árusít a Szegedi Közlekedési Kft., amellyel reggel 8 és 9 óra, il­­letve 16 és 18 óra között a bölcsődék, óvodák és általános iskolák előtti várakozóhelyeken lehet kedvezményesen parkolni.

Munkatársunktól

Ha a bölcsődék, óvodák, il­letve az általános iskolák előtt nincs, vagy nem elegendő a ki­jelölt várakozóhely, akkor kijelölhetnek a közelben található közutak közül egy szakaszt.


A bérletek szeptember 1-jétől jövő augusztus 31-éig érvényesek, és az áruk megegyezik a kedvezményes lakossági bérlet árával, azaz 99 százalékos díjkedvezménnyel, 2610 forintos áron válthatóak.


Ezen bérletek igénylésekor a kedvezmény igénybevételé­­re jogosító okmányt, azaz az intézménylátogatási igazolást, a polgármesteri hivatal által kiadott igazolást az ellátási szerződés megkötéséről be kell mu­­tatni.


Csak magánszemélyek vált­hatnak ilyen bérletet, és a ki­­állított igazolások számától füg­­gően több járműre is megvásárolható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!