Szeged és környéke

2008.06.09. 22:05

Képregénnyel olcsóbb a mozijegy a Grand Caféban

Szeged - Képregényfesztivált szervez 2008 őszén a szegedi Grand Café. Aki átnyújt egy képregényt vagy képregényrészletet, olcsóbban nézhet meg több képregényfeldolgozást, de akár az új Indiana Jones-filmet is.

Munkatársunktól

Addig is: júniusban bárki, aki jegyvásárláskor átnyújt egy legalább két kockából álló képregényt egy A4-es lapon, 350 forintért válthat jegyet a 300, a V mint vérbosszú, a Vasember, valamint kakukktojásként a nem képregényből készült, de a stílusba beleillő Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmre.

Amennyiben a képregényrajzolók elérhetőségüket megadják a lap hátulján, úgy a hónap végén a felkért zsűri (Kiss Attila Etele képzőművész és Szabó Zoltán képregényszakértő) kiválasztja a három legjobbat, ezek alkotói nyolc alkalomra szóló mozibérletet nyernek. Műfaji és minőségi megkötés nincs, mindössze annyi az elvárás, hogy a mű legalább két, összefüggő kockából álljon. Terjedelmi maximum nincs.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!