Képviselők a zöld kérdésekről

Játékokkal gyarapodott és megszépült Rókuson a Puskás utcai és a tömbbelsőkben kialakított játszótér. Erre 1,2 millió forintot költött Kalmár László, a körzet önkormányzati képviselője (Fidesz–KDNP).

Játékokkal gyarapodott és megszépült Rókuson a Puskás utcai és a tömbbelsőkben kialakított játszótér. Erre 1,2 millió forintot költött Kalmár László, a körzet önkormányzati képviselője (Fidesz–KDNP). A városrészre idén 3,8 millió jut – hangzott el a tájékoztatóján. Elmondta, meghiúsul azonban a Klapka téri játszóhely bővítése, mert a városatya által a tavalyi zöldalapból kért 2 millió forintot az önkormányzat megvonta a zöldalap felével együtt.

Az ABC építése ügyében pedig a troliközlekedéssel kapcsolatos végleges döntésre vár. A városi főkertész státusának megszüntetése miatt tiltakozott Kohári Nándor fideszes képviselő. Nem látja biztosítva a szegedi zöldterületek és az épített környezet összehangolását felelős irányító nélkül, egy külső céghez, a környezetgazdálkodási kht.-hoz kiszervezve.