Szeged és környéke

2019.04.10. 16:08

Keresztény kollégisták támogatták a fogyatékkal élőket

Ősszel összefogott a szegedi hat keresztény kollégium, hogy szervezzenek egy jótékonysági bált. Az befolyt összeget szerdán adták át a Dr. Walter Károly Otthon vezetőjének.

Munkatársunktól

Ősszel összefogott a szegedi hat keresztény kollégium – a Kaszap István, a Szent Imre, a Sík Sándor, a Romzsa Tódor, a Karolina és a Roma –, hogy szervezzenek egy jótékonysági bált, amelyet a Szent Imre Szakkollégium tornatermében tartottak szeptemberben. Itt közel 100 ezer forintot gyűjtöttek össze. Az összeget szerdán adta át a kollégiumok nevében Móczár Boróka orvostanhallgató Bicók Tímea gyógypedagógus-hallgatóval együtt a Dr. Walter Károly Otthon vezetőjének. Az otthon fogyatékkal élő lakóinak egy csoportja műsorral és ajándékkal is készült az átadásra.


– A körülményeink egyre jobbak. Persze minden adományt szívesen fogadunk. Kirándulni például nagyon szeretnek a lakóink, minden kimozdulás élmény számukra. Nem kell nagy dolgokra gondolni: elég például a piacra elmenni lángosozni – mondta az átadáson otthon vezetője, Szűcs Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!