Szeged és környéke

2019.02.11. 16:52

Késekkel és bárddal próbálták meg kirabolni a szegedi utcai dohányboltot - szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Megpróbálták kirabolni a Mikszáth Kálmán utcai dohányboltot egy hete. A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.

Munkatársunktól

A gyanú szerint a harmincnégy és harminckilenc éves elkövetők 2019. február 6-án, kora este mentek a Mikszáth Kálmán utcai dohánybolthoz, azzal a szándékkal, hogy kirabolják. Az idősebbik gyanúsított bement a boltba, majd felszólította az eladót, hogy adja át a bevételt. Hogy nyomatékosítsa kérését, elővett a ruházatából egy bárdot és egy kést, amelyekkel fenyegető mozdulatokat tett. A másik elkövető a bolt előtt várakozott és figyelt. A boltba belépett egy vásárló, ennek hatására az elkövető elrakta a bárdot és a kést, majd távozott az üzletből. Információink szerint a kudarcot vallott rablók megpróbáltak taxival elmenekülni a tett helyszínéről, de egyiküknek véres volt a keze, ezért a taxisofőr nem engedte beülni őket.Az esetet portálunk is végigkövette:  ebben a cikkünkben elolvashatják a részleteket, ugyanitt nézhetik meg a videót az elfogásról, valamint a helyszínen készült fotókat. A Szegedi Járási Ügyészség az 5-10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt indított nyomozást.


A Szegedi Rendőrkapitányság (6722 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a körülmények tisztázása érdekében kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, illetve látta az esetet, jelentkezzen személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. Bejelentés tehető a névtelenség megőrzése mellett is az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!