Szeged és környéke

2019.07.21. 16:06

Két autó ütközött Domaszéknél, ketten megsérültek - Fotók

Az 55-ösön már nincs útzár, az M43-ason viszont még félpályás útlezárás van érvényben.

Ketten sérültek meg, amikor két személyautó ütközött össze az 55-ös főúton a Csongrád megyei Domaszék határában.


Szeged felé haladt a Citroen, amikor előzés közben összeütközött egy kanyarodni szándékozó Suzukival. Az ütközéstől a Citroen mintegy 50 métert sodródott, majd az árokba csapódva oldalára borult. A benne ülő nőt és férfit az arra közlekedők az ablakon keresztül szabadították ki, majd a mentők őket kórházba szállították.

 

Két autó ütközött Domaszéknél, ketten megsérültek. Fotó: Donka Ferenc - GALÉRIA


A szerb rendszámú Suzuki utasai nem sérültek meg. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére több órára teljesen lezárták az 55-ös főút ezen szakaszát. A balesettől függetlenül épp a helyszínre érkezett egy erősen ittas kerékpáros férfi is, aki próbálta elmagyarázni azt, hogyan kell gyorsan helyszínelni a balesetnél.


A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. július 21-én valamivel 13 óra 30 perc után egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között szalagkorlátnak ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán csak a külső sáv járható.

A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét! - írja a Police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!