Szeged és környéke

2010.07.09. 13:29

Ki látta a 17 éves szegedi Vadász Beatrixot?

Szeged - Egy 17 éves szegedi lányt keres eltűnés miatt a Szegedi Rendőrkapitányság.

Delmagyar.hu

Vadász Beatrix Ildikó 2010. július 03-án délután távozott el otthonról, azóta tartózkodási helye ismeretlen, keresése ezidáig eredményre nem vezetett.

Vadász Beatrix Ildikó személyleírása a következő: körülbelül 155-156 cm magas, vékony testalkatú. Arcán, mellkasán, vállán és hátán pigmenthiányos, ám mivel arcát sminkeli, ezért ott a pigmentfoltok nem látszanak. Haja szőkére festett, eredeti színe – mely sötét gesztenyebarna - elöl látható. Hossza vállig ér, egyenes szálú. Szeme színe kék, jobb fülén két lyuk található.

Vadász Beatrix Ildikó

Vadász Beatrix Ildikó
Eltűnésekor rövid világoskék farmernadrágot, világos trikót, szandálszerű fekete cipőt viselt. Bizsukat hord, ezüst nyakláncán egy "B" betű és egy kereszt van. Ezüst fülbevalót visel.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Vadász Beatrix Ildikó jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (Szeged, Párizsi krt. 16-22.), vagy hívja a kapitányságot a 62/562-400-as hívószám 16-81-es mellékén, a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívóit, illetve jelentkezzen a TELEFONTANÚ 06-80/555-111-es hívószámán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!