Szeged és környéke

2019.04.03. 11:34

Kinyílt légzsákkal száguldott haza a férfi, miután halálra gázolta Krisztinát

Az elkövető családja fel akarja keresni az áldozat hozzátartozóit.

Munkatársunktól

Ugyan az elkövető szülei már jó ideje elváltak, de édesanyja vezetésével összetartó családja mindent megadott neki, ő mégis a drogokhoz és az alkoholhoz nyúlt. A tiszaszigeti fiatalember múlt szombati cselekedetei a mindössze 18 éves Krisztina horrorfilmbe illő halálával ért véget.


Miután elrendelték a gázoló letartóztatását kedden, megdöbbentő részleteket olvashattak nálunk a balesettel kapcsolatban.

 

Elrendelték a gyanúsított letartóztatását egy hónapra a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint az eljárás meghiúsításának veszélye miatt.


Most újabb információk kerültek napvilágra, ezúttal az elkövetővel kapcsolatban. Tiszaszigeten a legtöbb falubeli ismerte Gábort, és egy ideje aggódtak amiatt, amilyen életmódot választott magának.

A családja nagyon kedves, szeretetben nevelték a fiút. A szülei hamar elváltak, azóta az édesanyja foglalkozott vele. Edit példás anya, mindent megadott neki, ami csak tőle elvárható. Talán többet is. Igazi aranyifjú volt. Gábor kedves gyerek volt, azonban egy ideje elkezdett csúszni a lejtőn, jöttek a hírek a drogokról és az alkoholról.

Egyre többen tartottak Gá­bortól, sokan csóválták a fejüket a viselkedését látva. A kocsijával is mindig száguldozott, mondogattuk is nemrég, hogy ez a fiú balesetet fog okozni, olyan őrülten hajt. Sajnos, előre látható volt egy ilyen tragédia.

– tette hozzá. Azt beszélik, hogy a férfi többször is szembekerült már a törvénnyel.


Gábor családja nyilatkozni nem akart, de annyit elmondott, hogy a családjuk minden egyes tagja a sokkoló történtek hatása alatt áll. Osztoznak a gyászoló család fájdalmában, s meg is szeretnék majd őket keresni a későbbiekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!