Szeged és környéke

2019.08.25. 23:22

Kitakarították a Felső-Tisza-partot - fotók

Környezettudatos pikniket tartottak vasárnap délután a Felső-Tisza-parton, ahol szó volt a hulladékcsökkentésről, de a környezettudatos divatról és az állatvédelemről is beszélgettek a jelenlévők.

Környezettudatos pikniket tartottak vasárnap délután a Felső-Tisza-parton, ahol szó volt a hulladékcsökkentésről, de a környezettudatos divatról és az állatvédelemről is beszélgettek a jelenlévők. ­Ezután mindenki kesztyűt húzott és szemeteszsákot ragadott, majd szemétbevalók után eredtek a parton.

Fotók: Kuklis István

– Célom, hogy a kezdeményezéssel népszerűsítsem és közelebb vigyem az emberekhez a hulladékmentes életmódot, és megmutassam, hogy ez Magyarországon milyen módszerekkel valósítható meg. Egy átlagembernek ez nem kerül különösebb erőfeszítésbe. Én így élem a mindennapokat, ezért döntöttem úgy, hogy ezt szeretném másoknak is átadni, most a pikniken és szemétszedésen keresztül, de az ősz során további programokat szeretnék szervezni – nyilatkozta lapunknak a Zöld Missziót elindító Zubor Melissza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!