Szeged és környéke

2014.08.26. 17:16

Kondigépek a Klapka térre

Szeged - Nem hagyok egyetlen aszfaltozatlan, csatornázatlan utcát sem a városrészben - mondta Kalmár Ferenc.

Munkatársunktól

[namelink name="Haág Zalán"], Rókus új képviselőjelöltje és [namelink name="Kalmár Ferenc"], a városrész eddigi önkormányzati képviselője sajtótájékoztatón számolt be az elmúlt húsz évben történtekről és a jövőre vonatkozó tervekről.

Haág elmondta, a napokban Kalmár Ferenccel közösen járták végig a városrészt és annak problémás részeit. – A húsz év alatt öt választáson élveztem a lakók bizalmát. Nem hagyok egyetlen aszfaltozatlan, csatornázatlan utcát sem a városrészben – mondta Kalmár.

A képviselő úgy fogalmazott, „hattyúdalként leaszfaltoztatta" a Hunyadi tér Francia utca felőli oldalát és a Jakab Lajos utca rossz minőségű szakaszát 15 millió forintból. A 2,4 millió forintos fejlesztési keretből tovább kátyúmentesítenek és megoldják az Árvíz utca végén lévő két társasház garázsbeállóival kapcsolatos problémákat.

Kalmár az egymillió forintos képviselői keretét 500 ezer forinttal kiegészítve kondicionáló erőgépeket állíttat a Klapka téren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!