Szeged és környéke

2015.03.06. 16:33

Kormányablak nyílt Mórahalmon is

Mórahalom - Megnyílt Csongrád megye hatodik kormányablaka pénteken Mórahalmon. A járási földhivatal épületében, a Millennium sétány 17. alatt alakították ki.

Delmagyar.hu

Az ügyfélfogadó tér alkalmas arra, hogy fogyatékos személyek, mozgásukban vagy kommunikációjukban akadályozott emberek, illetve babakocsival érkezők is hozzáférhessenek a közszolgáltatásokhoz. Az akadálymentesített, okmányirodai szolgáltatásokkal is rendelkező új ügyfélszolgálat építészeti, technikai kialakítására hazai és uniós forrás biztosított fedezetet.

Megnyílt Csongrád megye hatodik kormányablaka

Csongrád megye hatodik kormányablaka Mórahalmon nyílt meg.
Fotó: Kuklis István

Az új kormányablakokban már a március 1-jén a járási hivatalhoz került szociális ellátásokat is lehet igényelni. Az átadáson köszöntőt mondott [namelink name="Baltay Tímea"], a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára, [namelink name="Nógrádi Zoltán"], Mórahalom polgármestere és [namelink name="Juhász Tünde"], Csongrád megye kormánymegbízottja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!