Szeged és környéke

2014.04.27. 09:42

Közlekedésbiztonsági diák kupa: taroltak a Csonkások

Szeged – Tizenötödik alkalommal rendezett középiskolásoknak közlekedésbiztonsági kupát idén a Csongrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság.

Munkatársunktól

A szombati szegedi megyei döntőben a 15–19 év közötti diákok elméleti és gyakorlati teszten mérték össze tudásukat.

Kerékpáros kategóriában, [namelink name="Hegedűs Renátó"], a Szegedi Műszaki Középiskola és Szakiskola Csonka János Tagintézményének diákja nyert, a második helyet [namelink name="Szunyi Krisztián"], a szentesi Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola, a harmadikat [namelink name="Vajdics Gábor"], a Csonka János szakközépiskola tanulója szerezte meg.

Segédmotor-kerékpáros kategóriában a vásárhelyi Németh László Gimnázium és általános iskola hallgatója, [namelink name="Csikós Tímea Kinga"] diadalmaskodott, akit a dobogón [namelink name="Zsótér Csaba"], a kisteleki Árpád Fejedelem gimnázium versenyzője, és [namelink name="Papp Attila"], a Csonka szakközépiskola diákja követett.

Személygépkocsi vezető kategóriában szintén Csonkás diák, [namelink name="Bitó Renáta"] lett az első. Az ezüstérem Cserép Gábor Bencének, a bronz Sebők Máténak jutott, akik a csongrádi Bársony István szakközépiskola tanulói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!