Szeged és környéke

2007.12.12. 15:13

Kutyák támadtak egy szegedi asszonyra Zsombón

Zsombó - Kedden este tett feljelentést egy szegedi lakos, mely szerint a reggeli órákban Zsombón, a Szegedi út mellett két kutya rátámadt. Az állatok harapásaikkal súlyos sérülést okoztak az asszonynak.

Gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ügyében a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Kedden este tett feljelentést egy szegedi lakos, mely szerint a reggeli órákban Zsombón, a Szegedi út mellett két kutya rátámadt. Az állatok harapásaikkal súlyos sérülést okoztak az asszonynak.

A nyomozás folyamán beszerzett adatok alapján megállapítást nyert, hogy az ebek egy közeli tanyáról szabadultak el és támadtak az ott közlekedő gyalogosra, akinek segítségére egy arra haladó gépjármű sofőrje sietett.

A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit, azaz, hogy a láncon tartott kutyák miként kerülhettek az út mellé, valamint azt is, hogy kit terhel az esettel kapcsolatban felelősség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!