Szeged és környéke

2019.02.26. 20:53

Lapunk indította el Czibolya Nikolett modellkarrierjét: dzsungelben bokszolt a sándorfalvi szépség

Sándorfalva - A Délmagyarország 2011-es Szépek szépe online valóságshow-ja indította el Czibolya Nikolettet a pályán. A most 24 éves sándorfalvi szépség azóta Ázsiában is modellkedett, most otthon pihen.

A. T. J.

– Nem akartam nyerni, egyszerűen csak tök jó bulinak fogtam fel az egészet. A Szépek szépe előtt a Nap szépe rovatban is szerepeltem már – mesélte a sándorfalvi Czibolya Nikolett, aki 2011-ben nyerte meg a lapunk által szervezett online valóságshow-t (2011. június 26.: Czibolya Nikolett a Szépek szépe nyertese). – Mondhatjuk, hogy a Délmagyar indította el a karrieremet – fogalmazott a fiatal lány, aki most Barcelonából látogatott haza három hétre.

Czibolya Nikolett most Barcelona után három hetet otthon, Sándorfalván pihen. Fotó: Kuklis István

Czibolya Nikolett most Barcelona után három hetet otthon, Sándorfalván pihen. Fotó: Kuklis István

Nikolettet a verseny után megkereste egy modellügynökség, majd 2012-ben, 17 évesen azonnal bedobták a mélyvízbe: magántanuló lett, és modellkedni kezdett. Még abban az évben kétszer járt Isztambulban, a második alkalommal teljesen egyedül. Mint mondta, édesanyja nagyon féltette, de szülei mindenben támogatták.


2013 és 2014 között két évet kihagyott, hazajött, és szépségversenyekre járt, 2013 decemberében például megnyerte a Szeged szépe versenyt is (2013. december 16.: Szeged szépe: a 19 éves Czibolya Nikolett). A Miss Balaton szépségversenyen is elindult, ami azért volt hasznos, mert ott fedezte fel magának a lányt az új modellügynöksége, amely elkészítette a portfólióját, majd az egész világ kinyílt Nikolett előtt.

– Először teljesen véletlenül megint Isztambulban kezdtem, utána jött Kína, ami durva volt, mert amikor megérkeztem Sanghajba, nem várt senki a repülőtéren, elfelejtettek elém jönni. Itt három hónapot dolgoztam, majd következett Jakarta, Indonézia, aztán Thaiföld 2017 szeptemberében – mesélte Nikolett, akinek a délkelet-ázsiai országban egy turisztikai reklámfilm miatt thai bokszolni is meg kellett tanulnia. Azt mondta, nem kímélték az edzők, egy hétig mindennap edzésre járt, megfájdult a csuklója, nem úgy bántak vele, mint egy törékeny modellel. Nikolett a thai reklámfilmben egy francia lányt, Norát játszotta, aki Csiangmajban, a dzsungel közepén thai bokszol.


– Egy idő után úgy éreztem, elegem lett Ázsiából, ezért megörültem, amikor kaptam egy európai ajánlatot, Barcelonában, Milánóban és Párizsban dolgozok. Most itthon pihenek három hétig, számomra ez a regenerálódás – mondta Nikolett, majd barátjával ebédelni indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!