Szeged és környéke

2019.08.01. 14:15

Le ne maradj a fotózásról! Jelentkezz minél hamarabb, hogy Te legyél 2020 Tündérszépe!

Érdekel a modellkedés? Szeretnél egy profi portfóliót és versenybe szállnál az értékes nyereményekért? Meg akarod mutatni, mennyire gyönyörű vagy? Akkor ne késlekedj, jelentkezz országos szépségversenyünkre, és legyél Te 2020 Tündérszépe!

Szállj versenybe az értékes nyereményekért, mutasd meg mindenkinek, mennyire gyönyörű vagy! Ha van kész portfóliód, vagy szeretnél részt venni egy profi fotózáson, elmúltál 16 éves, de 30 még nem, és Csongrád megyében élsz, tanulsz, vagy innen származol, akkor itt a helyed!


A megyei és regionális előválogatóból a szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző, illetve a szavazók által legmagasabb értékelést kapott versenyző – összesen tehát 4 hölgy – jut tovább. A központi döntőben celeb zsűri választja ki a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét, de az olvasóink is megválasztják a legszebb lányt.

És miért fontos, hogy máris jelentkezz?

Mert így biztosan bekerülsz azok közé, akik részt vehetnek a fotózáson!

Az előző évhez képest újítás, hogy idén már lehet saját portfólióval is jelentkezni, illetve a legszebb lányok felkészítőtáborban és showműsorral egybekötött döntőn vesznek részt.


A megyei előválogatókat szeptember 16. – október 21. között, a regionális előválogatót október 24. – november 4-e között rendezik. Az országos döntőt január 24-én tartjuk, az online szavazás január 2-23-a között zajlik.


És hogy mi vár a legszebbekre? A felkészítőtábor és televíziós döntő mellett vásárlási utalványok, mobiltelefonok, egzotikus utazások találnak gazdára, megéri tehát jelentkezni! Legyél te 2020 Tündérszépe!

További részletek és jelentkezés a tunderszepek.hu oldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!