Szeged és környéke

2019.06.22. 21:47

Letették esküjüket a most végzett ápolók Szegeden - fotók

Szombaton délelőtt összesen 176-an lettek ápolók, gyógyszertári és fogászati asszisztensek, szociális gondozók, kisgyermek gondozók, gyógymasszörök, radiográfusok, valamint ruhaipari technikusok és divatstílus tervezők.

H. E.

Ünnepélyes keretek között vehették át a szakképzésüket igazoló bizonyítványt a Szegedi Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskolájának nappali és esti tagozatos tanulói. Szombaton délelőtt összesen 176-an lettek ápolók, gyógyszertári és fogászati asszisztensek, szociális gondozók, kisgyermek gondozók, gyógymasszörök, radiográfusok, valamint ruhaipari technikusok és divatstílus tervezők.

Letették esküjüket a most végzett ápolók - GALÉRIA. Fotó: Török János


Az oklevélosztó ünnepség színhelye a Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Művészeti Iskola és Kollégium tornaterme volt, ahol a Kossuth Zsuzsanna Alapítvány és a Magyar Ápolási Egyesület három- három tanulónak, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tizenkét diáknak adott át pénz- vagy könyvjutalmat. Ezen felül a Magyar Vöröskereszt jóvoltából minden osztályból egy-két diák könyvjutalomban részesült.


Az ünnepség végén az ápolók, a szociális gondozók, valamint a kisgyermek gondozók és nevelők szakmai esküt tettek.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!