Szeged és környéke

2019.06.22. 09:34

LikeBalaton: hétvégi programajánló

Ugyan a pünkösdi hosszú hétvégének már csak az emléke él bennünk, de egy átlagos hétvégét is megtölthetünk tartalmas programokkal. Ne feledje, hogy részletes kínálatot talál a likeBalaton.hu oldalán!

Érdemes ellátogatni Alsóörsre, ahol az Everness Fesztiválon, azaz a tudatosság ünnepén lehet részt venni vasárnapig. Európa legnagyobb önismereti és életmódfesztiválját hetedszer rendezik meg Alsóörsön. Emellett a hétvégén tartják a levendulafesztivált is, Tihany egyik legikonikusabb eseményét, amelyen a csodálatosan sokoldalú növény a főszereplő, azonban köréépítettek számos olyan programot is, amelyen a családosoktól kezdve az idősebb korosztályig mindenki jól szórakozhat.

Tihanyban a hétvégén a levendula lesz a főszereplő. A fesztiválon mindenki jól szórakozhat.

Tihanyban a hétvégén a levendula lesz a főszereplő. A fesztiválon mindenki jól szórakozhat.

A koncertre vágyóknak június 22-én Siófokot érdemes megcélozni, ahol a város legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínén, a Plázson a Halott Pénz lép fel.


Balatonszárszó a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozathoz csatlakozott: szombat este a vendégek a boszorkányság rejtelmeibe pillanthatnak be, végigjárhatják a druidák ösvényét, zárásként pedig tűzzsonglőrökkel találkozhatnak. További izgalmas programokért kattintson a likeBalaton.hu oldalára!

Címkék#Balaton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!