Szeged és környéke

2008.01.06. 10:37

M5: hét autó ütközött össze Balástya közelében

Balástya - Legkevesebb hárman sérültek meg abban a balesetben, amely szombaton este kilenc óra körül történt az M5-ös autópályán - tájékoztatottt vasárnap a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Tuczakov Szilvána elmondta: Balástya közelében hét autó ütközött össze a Szeged felé vezető oldalon. Hozzátette: a rendőrség elsődleges adatai alapján a balesetnek két könnyű sérültje van, további egy személy sérülési foka egyelőre nem ismert. A sérültek román és lengyel állampolgárok.

A baleset miatt a Budapestről Szegedre tartó forgalmat Kiskunfélegyházánál mintegy négy órán át az E75-ös útra terelték.

Szintén terelik a forgalmat a nagylaki határátkelőről. Ott egy Romániában történt baleset miatt a ki- és belépő forgalmat is Kiszomborra tereli a rendőrség - tette hozzá. Az este lehullott ónos eső Csongrád megyében is jégpáncéllá változtatta az utakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!