Szeged és környéke

2012.08.27. 18:22

M5-ös: útzár Kisteleknél, felborult egy faszállító kamion

Kistelek – Az M5-ös autópályán a 144-es kilométerszelvénynél történt a baleset.

Delmagyar.hu

20:57 - Negyed tízkor Szeged felé is megindulhat a forgalom egy sávon az autópályán - tájékoztatta honlapunkat [namelink name="Szenti Szabolcs"] rendőrségi szóvivő.

M5-ös: útzár Kisteleknél, felborult egy faszállító kamion. Fotó: Karnok Csaba (galéria)


18:57 A műszaki mentés továbbra is folyik, az autópályafenntartó és az Autotrance munkatársai végzik a pálya takarítását. Eddig hét és fél tonnányi rakományt pakoltak át a balesetet szenvedett kamionból. A tűzoltók már talpra állították a tehjerautót. Most megpróbálják beindítani a járművet. Ez azért volna fontos, mert akkor egy sávon megindulhatna a forgalom. Az autópályán a balesetes szakaszon a főváros felé egy sáv járható. Előzetes becslések szerint este tíz felé állhat helyre a forgalom. Torlódás nincs Budapest felé sem.

M5-ös: útzár Kisteleknél, felborult egy faszállító kamion. Fotó: MTI/Donka Ferenc (galéria)


Korábban írtuk:
Az autópályán Budapest felé haladt egy román rendszámú kamion, amikor Kisteleknél defektet kapott. A faszállító teherautó átszakította a szalagkorlátot, majd az oldalára borult. Szerencsére nem jött azon az oldalon egyetlen jármű sem, így nem ütközött össze másik gépkocsival. A rendőrség teljes útzárat rendelt el, Kisteleknél kiterelik a forgalmat a sztrádáról, ahova a balástyai csomópontban lehet visszahajtani. A balesetben senki nem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!