Szeged és környéke

2008.02.14. 22:29

Ma még jelentkezhetnek továbbtanulni a diákok

Szeged - A közép- és felsőfokú oktatási intézményekbe, valamint az érettségi vizsgákra való jelentkezés határideje is ma jár le.

Munkatársunktól

Ami az amerikai elnökválasztási kampányban szuperkedd, nálunk szuperpéntek: a középfokú oktatási intézményekbe, az érettségi vizsgákra, továbbá a felsőoktatásban az alap-, az osztatlan vagy a felsőfokú szakképzésre is ma lehet utoljára jelentkezni.

Az általános iskolásoknak a választott nevelési-oktatási intézményekbe kell küldeniük jelentkezési lapjaikat, tanulói adatlapjukat pedig a Felvételi Központba. Legkésőbb ma jelentkeznie kell annak is, aki a május-júniusi vizsgaidőszakban kíván érettségi vizsgát tenni. A középiskolások a jelentkezésüket saját tanintézményükben bonyolítják. Aki nincs tanulói jogviszonyban, vagy korábban már szerzett érettségi bizonyítványt, és élni kíván a vizsga lehetőségével, az Oktatási Hivatal honlapján (www.oh.gov.hu) tájékozódhat.

Aki idén ősztől kezdené felsőoktatási tanulmányait, ma még beadhatja jelentkezési lapját – a www.felvi.hu oldalon minden segítséget megtalál ehhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!