Szeged és környéke

2007.12.02. 21:42

Ma nyitja kapuját a szegedi Szeretetsátor

Szeged - Az ünnepi díszbe öltöztetett Szeretetsátor ma megnyitja kapuját a Dugonics téren. A város önkormányzata, a Rádió 88 és a Délmagyarország, összefogva Szeged meghatározó vállalataival, karitatív rendezvénysorozatot indított, amelynek részeként december 22-éig – amikor lapunk a hivatásos nevelőszülőket és családjukat látja majd vendégül – mindennap másik cég gondoskodik meghívottjairól.

Munkatársunktól

A karácsonyi akcióban részt vevő tizenhat vállalat közül ma elsőként a Rádió 88 kedveskedik védenceinek, a rászoruló gyerekeknek és kísérőiknek. A gyermekjóléti szolgálat egyik munkatársa egy évvel ezelőtt felkereste a Rádió 88 vezetőit, hogy segítsenek az általuk támogatott családoknak karácsonyi ajándékokat gyűjteni. A rádió segítségével tavaly rengeteg szép dolgot kaptak a rászorulók.

Az idén a gyűjtés mellett egy meleg ebéddel is gondoskodnak róluk a 150 négyzetméteres Szeretetsátorban, ahol a nap háziasszonya Pataki Dorka, a Rádió 88 PR-vezetője várja szeretettel védenceiket, akiknek az ebédhez a jó kedvet Patkós Attila és Tóth Géza biztosítja majd.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!