Szeged és környéke

2008.09.26. 16:58

Magyar Anna: a Délmagyarország hazudik

Szeged - Fenyegető levelet kapott a Délmagyarország újságírója, aki csütörtökön megírta, hogy a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke fizikailag bántalmazta a főjegyzőt. Magyar Anna szerint lapunk hazudott.

Delmagyar.hu

"A kopasz fejű Bakos András és algyői kommunista családja meglakol a Magyar Anna Asszony ellen intézett támadása miatt!!!!! Elintézünk minden hazug hazaárulót!!!!! HALÁL A KOMMUNISTA ÚJSÁGÍRÓKRA!!!!!!!!" - ezt az üzenetet kapta szerkeszőségünk a [email protected] e-mail címről.

Munkatársunk, Bakos András egyelőre nem döntötte el, hogy tesz-e feljelentést a rendőrségen a fenyegetőző levéllel kapcsolatosan vagy sem.

Lapunk szemtanúkra hivatkozva korábban azt írta, hogy Magyar Anna megütötte Csonkáné Balda Ilonát. Annyira, hogy a főjegyző a földre esett és segítségért kiabált.

- Nem történt ilyesmi, a cikkben foglaltak 99 százaléka hazugság - állította egy televíziós interjúban Magyar Anna, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke.

Az előzményekről itt olvashatnak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!