Szeged és környéke

2019.01.02. 16:58

Magyar márka is lehet kiváló: a díjnyertes Mystic Nails a Tappancsnak és az Ágota Alapítványnak is rendszeresen segít

Szeged - Négy szakmai elismerést is kapott nemrégiben a szegedi műköröm-alapanyagokat gyártó cég. A Mystic Nails példája bizonyítja: egy családi vállalkozás is lehet sikeres.

H. E.

Több szakmai díjat is bezsebelt az elmúlt időszakban a szegedi Mystic Nails Hungary Bt. A műköröm-alapanyagokat gyártó cég MagyarBrands díjas lett, két kategóriában. A MagyarBrands programjában a Kiváló Üzleti Márka díj mellett a Kiváló Munkáltatói Márka elismerést is megkapták. Ez utóbbit háromezer pályázó cég közül összesen nyolc magyar munkáltató érdemelte ki 2018-ban. Gyimesi László ügyvezető úgy fogalmazott, történelmi pillanat ez, hiszen magyar műkörmös cég még sosem nyert ilyet, ráadásul nagy, ismert márkákkal versenyeztek.


A MagyarBrands feliratot egy évig használhatják termékeiken, amelyeket elsősorban műkörmösök vásárolnak, hiszen behatárolt célcsoportot céloz meg a cég. Nemcsak magyar partnereik vannak, 26 országba szállítanak, többek között Svájcba, Angliába, Oroszországba, és Peruból is volt már megrendelésük.

A sikeres csapat.

A sikeres csapat.

– Büszke vagyok arra, hogy magyar márka is lehet kiváló. Ez az üzenete a díjnak, és az, hogy érdemes volt belevágnunk a családi vállalkozásba – fogalmazott az ügyvezető. A cég a társadalmi felelősségvállalást is fontosnak tartja, a Tappancs és az ÁGOTA Alapítványnak is rendszeresen segítenek. Papírtáskájuk árának 50 százalékából például kétszáz facsemetét ültetnének Tass-Alsószenttamáson, Ágota Falván.


Munkájuk újabb díjat ért: november végén a magyar üzleti élet elit klubjába is felvételt nyertek. A Mystic Nails a hazai üzleti élet etikai színvonalának emeléséért, alkalmazottai, üzleti partnerei és a társadalom jólétét szem előtt tartó üzletviteléért Üzleti Etikai díjat kapott. A családi vállalkozás több mint tíz éve indult, büszkék arra, hogy sokat tesznek a napi gyakorlatban is munkatársaik jólétéért, a munkaerő megtartásáért, most harminc főt foglalkoztatnak. 2017-es különdíjuk után tavaly Az év felelős foglalkoztatója lett a cég kisvállalkozás kategóriában.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!