Szeged és környéke

2007.09.12. 16:19

Már készül új szakácskönyvünk

A Délmagyarország és a Délvilág készülő, gazdagon illusztrált szakácskönyvéhez kapcsolódó receptbeküldő versenyünk következő állomásához érkeztünk: az első húsz ételt már meg is főzték a szegedi Kárász csárdában.

A Délmagyarország és a Délvilág készülő, gazdagon illusztrált szakácskönyvéhez kapcsolódó receptbeküldő versenyünk következő állomásához érkeztünk: az első húsz ételt már meg is főzték a szegedi Kárász csárdában. Tóth Gergő konyhafőnök első alkalommal főleg a halételeket részesítette előnyben, de válaszott a levesek és a desszertek közül is.

Legnagyobb örömünkre sokan gondolták úgy, hogy részt vesznek játékunkban: eddig közel 550 receptet küldtek be olvasóink. És ha valaki most kap észbe, hogy szeretne benne lenni karácsonyra megjelenő kiadványunkban, semmi sincs veszve, hiszen szeptember 31-ig várjuk a családi ételleírásokat. A legeredetibbnek talált receptet különdíjjal jutalmazzuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!