Szeged és környéke

2012.02.09. 10:39

Másfél kiló heroint fogtak Röszkén

Röszke – Több mint kétmillió forintot ér a fekete piacon az a heroin gyanús anyag, amit tegnap délután foglaltak le közösen a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen a rendőrök és a pénzügyőrök.

Delmagyar.hu

Egy szlovén autóbusz jelentkezett belépésre a határátkelőhelyen szerda kora este. Az útlevél ellenőrzésekor a rendőrök átvizsgálták egy 43 éves koszovói utas ruházatát, amelynek során az általa viselt „vesemelegítő" két rekeszéből egy-egy csomag, heroin gyanús anyag került elő. A rendőrök ezután a pénzügyőrök bevonásával átkutatták a teljes autóbuszt. A hátsó üléssor alatt további két csomagot találtak, amelyek tartalma a gyorsteszt szerint szintén kábítószernek minősül. Az így lefoglalt közel másfél kilónyi heroin fekete piaci értéke meghaladja a kétmillió forintot.

Heroint fogtak Röszkénél a határon. Fotó: CSMRFK (galéria)


Az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a 43 éves koszovói férfit. A busz Németországba tartott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!