Szeged és környéke

2016.09.14. 15:33

Mától indul a Bortér a Dóm téren

111 borászat, csúcsminőségű gasztronómiai felhozatal, szüreti felvonulás és különleges programkínálat várja mától a borok szerelmeseit a Dóm téren. A fesztivál délután 3-tól nyitja meg kapuit, az immáron hagyománynak számító szüreti felvonulás 18:30 - kor veszi kezdetét.

delmagyar.hu

Az impozáns felvonulás a Széchenyi térről indul, a több tucat zenész, borlovag, lovas, fogat és lovas szekér a Széchenyi tér - Klauzál tér - Dugonics tér - Árpád tér - Apáthy u. - Dóm tér útvonalon halad majd végig. Az ünnepélyes megnyitót 19:00 – kor tartják meg.

 

Az idei Bortér nemcsak különleges milliőjével, rekord mennyiségű borászával, hanem egyedi zenei programjával is várja a minőségi borok és muzsikák szerelmeseit. A Bortér vendége a Magyarországon élõ, tüzes, tomboló energiájú kubai énekesnõ, ELSA VALLE, aki egy valódi salsa estet varázsol majd a Dóm térre a Jazz Syndicate vezényletével. A különleges programok sorát erősíti majd a 20-as évek világát a napjaink zenéivel ötvöző posztmodern jukebox, melyben Vastag Tamás együtt lép majd fel a szegedi Show Me partyzenekarral. Az 5 napos bormustrán fellép többek között Szulák Andrea, az Útközband, a Coco Bongo swing, a Gőzerő és a Storyville Jazz Band is; de természetesen az esti programokat záró, tavaly hatalmas sikert aratott Il Silencio Fúvós Quartett sem maradhat el, akik ismét a zenélő óra alatti erkélyről muzsikálnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!