Szeged és környéke

2012.02.20. 18:56

Megasztár: Reni volt a legtökösebb előadó

Szeged - A legtökösebb produkcióként jellemezte a szegedi Nagy Renáta előadását Bereczki Zoltán, a Megasztár egyik zsűritagja.

Bobkó Anna

Reni [namelink name="Tóth Gabi"] Érte megérte című számát énekelte a TV2 tehetségkutató műsorának péntek esti adásában. A négytagú zsűri férfitagjait meg is nyerte magának: [namelink name="Mester Tamás"], [namelink name="Bereczki Zoltán"] és [namelink name="Bochkor Gábor"] lelkesen nyomta meg a szavazógombot. Falusi Mariannt ez alkalommal nem sikerült meggyőznie, az énekesnő változatosabb előadást várt. Ennek ellenére a három szavazat elég volt ahhoz, hogy a szegedi lány a 24 legjobb közé kerüljön.

Nagy Renáta a televíziós tehetségkutatóban. Fotó: TV2

Nagy Renáta a televíziós tehetségkutatóban.
Fotó: TV2

– Kiskorom óta énekes szeretnék lenni. A Szegedi Énekstúdióban kezdtem, három éve pedig a fővárosba járok Csík Sándorhoz tanulni – magyarázta a 19 éves lány, aki eladóként dolgozik a szegedi Árkádban. Szabadidejét az éneklésnek szenteli, szívesen vállal fellépéseket, gyorsan feloldódik a közönség előtt – a Megasztár színpadán is jól érezte magát. – Mindegyik szériát néztem, bátran állíthatom, hogy a műsor történetében a mostani az egyik legerősebb mezőny – fogalmazott Renáta, aki lázasan készül a következő megmérettetésre. A jövő péntek esti adásban már azért szoríthatunk, hogy továbbjusson a tizenkét döntős közé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!