Szeged és környéke

2019.06.08. 11:11

Megvan az Ünnepi Könyvhét programja: 150 esemény között böngészhet

Dedikálások, gyerekprogramok megannyi izgalmas kötet mind egy helyen, az Ünnepi Könyvhéten Szegeden. Már elérhető a honlapjuk, így lehet csemegézni a kínálatból.

Munkatársunktól

Napokra lebontva megtalálható már minden program a 90. Ünnepi Könyvhét programjából a honlapjukon. Természetesen nem csak így lehet válogatni, külön pontokba szedték a gyerekeknek szóló eseményeket, a beszélgetéseket, a dedikálásokat és a kiállításokat is. Az összes helyszín, az érintett kiadók és szerzők is helyet kaptak a honlapon, így bátran lehet csemegézni. Idén a megszokott öt nap helyett már tíz napon át a könyveké a főszerep. 30 helyszínen 150 programot kínálnak, ebből 68 könyvbemutató.


Krusovszky Dénes József Attila-díjas író, költő, kritikus is elhozza legújabb Libri irodalmi közönségdíjas könyvét 16-án, de Grecsó Krisztián is dedikál 13-án. Persze beszélget is, és mesél, mondjuk legújabb könyvéről a Veráról, aminek Szeged, pontosabban a Hősök kapuja látható a borítóján. A fiatalok egyik kedvence, Simon Márton is benéz 17-én, a Rókák esküvője című kötetéről mesél a Dugonics téren.


Persze rendhagyó történelemórák is lesznek és a gyerek sem maradhatnak ki a jóból. Nekik például Kitty Bich Thuy Ta-t hozzák el és A varázsecset és az elvarázsolt festmények című könyvet egy interaktív foglalkozással 12-én a Somogyi-könyvtárban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!