Szeged és környéke

2019.08.18. 17:39

Miért érdemes Tündérszépnek jelentkezned?

Csongrád megye - Egzotikus utazás, országos ismertség, profi fotózás és renge­teg tapasztalatszerzés - ez vár azokra a hölgyekre, akik jelentkeznek a Tündérszépek országos szépségversenyre. A nevezés már elindult, mi már nagyon várjuk, kiket mutathatunk be hamarosan lapunkban is.

Munkatársunktól

Elindult a jelentkezés a Tündérszépek országos szépség­ver­senyre, amelyre a Délmagyarország várja a Csongrád megyei, 16 és 29 év közötti je­­lentkezőket. Hogy kedvet csi­­náljuk ahhoz, hogy mi­­nél több helyi fiatal hölgy mutassa meg magát, összeszedtük, miért is érdemes er­­re a versenyre jelentkezni. Természetesen elsősorban azért, mert egy országos verseny mindig nagy lehetőség arra, hogy valakit felfedezzenek, és akár modellként, akár a televízióban munkát ajánlja­nak neki.


A megyei jelölteket mi is be­mutatjuk lapunkban, a Tündérszépek döntőjét ráadásul a televízió is közvetíti. Az odáig vezető úton pedig minden se­­gítséget megadunk.


Például azzal, hogy akár egy profi portfóliót is összeál­lí­tunk bárkinek: csak jelezni kell az igényt, fotósaink pedig elkészítik azokat a fényképeket, amelyekkel a legszebb, legelőnyösebb arcát mu­tat­hatja meg mindenki az elő­vá­logató zsűrijének. A legjobbakat felkészítő tábor is vár­ja, ahol profiktól lehet meg­­tanulni a szépségipar leg­­fontosabb tudnivalóit. Nem mellesleg pedig értékes nyeremények is várnak a szép hölgyekre – például mobiltelefon vagy egzotikus utazás.


Nevezni a tunderszepek.hu oldalon lehet október 8-áig. Csongrád megyéből 30 hölgy juthat a megyei előválogató­­ba, ahonnan négyen mehetnek majd tovább a regionális fordulóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!