Szeged és környéke

2015.07.30. 15:46

Migránsok - Fenyegetőzik a Jobbik

Az Indóház téren tevékenykedő migránssegítő civil szervezeteket a Jobbik szerint ideje lenne máshova telepíteni.

Delmagyar.hu

Az embercsempészet és a migránsok népegészségügyi kockázatának problémáira hívta fel a figyelmet a Jobbik csütörtöki sajtótájékoztatóján. Elhagzott: az embercsempészet szempontjából érintett ártéri területen a rendőri jelenlét minimális, a párt a honvédség bevetését szorgalmazza.


– Amennyiben a hatóság nem intézkedik, a magyar emberek önkéntes alapon fognak fellépni az érintett területeken az embercsempészek ellen, ami nem jó megoldás, de az sem tartható, hogy a rendőrség félvállról veszi a problémát – mondta [namelink name="Tóth Péter"], a Jobbik megyei elnöke.


Az Indóház téren tevékenykedő migránssegítő civil szervezeteket a Jobbik szerint ideje lenne máshova telepíteni. A probléma megoldásaként továbbra is éjszakai vonatjáratok indítását szorgalmazzák a migránsok elszállítására. –


Amennyiben nem történik változás az állomás környékén, arra kényszerülünk, hogy nyomásgyakorlással oldjuk meg ezt a problémát – fogalmazott Tóth Péter, aki politikai erődemostrációt emlegetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!