Szeged és környéke

2016.09.13. 13:40

Mobil kormányablakok

Csongrád megye - A Körös-toroki Napokon és a SZIN-en egyaránt sikert aratott ügyfélszolgálati busz szeptember 13. és szeptember 20. között a megye 14 településére viszi el a helyszíni ügyintézés lehetőségét.

Munkatársunktól

A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala által működtetett mobil ügyfélszolgálat megyei körútja során olyan nagyobb lélekszámú településeket érint, ahol egyébként ügysegédek által történik a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézés.


Az első héten ma Algyőn és Deszken, szerdán Csengelén és Ópusztaszeren, csütörtökön Nagymágocson és Székkutason, pénteken pedig Bordányban, Ruzsán és Mórahalmon állomásozik majd a busz, amely általában 2-3 órát tölt el a településeken. A várható igényektől függően ez egy-egy helyszínen 10-15 fő ügyintézését teszi lehetővé.


Az ügyfeleknek elsősorban személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre van lehetőség a mozgó kormányablakban, de a diákigazolványhoz szükséges NEK-adatlap is igényelhető, és ügyfélkaput is lehet nyitni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!