Szeged és környéke

2013.05.14. 12:16

Mobilon a Borfesztivál

Szeged - A szegedi Borfesztivál mobil alkalmazásának letöltésével egy kulturális, turisztikai idegenvezetőt kapunk a kezünkbe. <br>

Delmagyar.hu

Andoroidos és iOS rendszerekre egyaránt letölthető a szegedi Borfesztivál mobil alkalmazása: az okostelefonokra optimalizált program segítségével minden fontos információt pillanatok alatt elérhetünk a város borünnepéről és a Szeged Napja ünnepségsorozat valamennyi rendezvényéről. Az alkalmazásban megtalálható a XIX. Szegedi Borfesztivál részletes programja, a résztvevő pincészetek elérhetőségei, web oldalai.

Mobilon a Borfesztivál.

Mobilon a Borfesztivál.
Részletes információt kaphatunk Magyarország borvidékeiről, a Gasztroudvarnak helyet adó Klauzál tér színpadi fellépőiről. A Dóm téri kavalkád résztvevőit és programjait naponkénti bontásban találhatjuk meg, az itt fellépő előadók weboldala, Facebook oldala és néhány ízelítő Youtube-videó segít a számunkra leginkább tetsző programok kiválasztásában. A Nemzetiségi folklórtalálkozó és a Kult Korner kínálata is a mobiltelefonunkra költözik az alkalmazás segítségével, mint ahogy a rendezvénysorozat időpontjában látogatható szegedi eseményeket is megtaláljuk.

Május 17-től a Széchenyi téren, a borkóstolás mellett három kis színpadon zajlanak majd a zenei programok, esténként filmvetítések, táncházak gondoskodnak a jó hangulatról. Fellép többek között Forgács Gábor humorista, Berecz András, Kossuth-díjas művész, Wolf Kati, Veres Mónika, Kasza Tibi, Roy és Ádám és a Belmondo zenekar. Csemegének ígérkezik Pély Barnabás és Tátrai Tibor gitárpárbaja. 10 nap alatt, 11 helyszínen, 120 borász, 200 kézműves és 250 program várja az érdeklődőket. Az összes programot lehetetlen fejben tartani, de a mobiltelefonjával a kezébe kap egy idegenvezetőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!