Szeged és környéke

2017.05.18. 13:10

Most éves előfizetésünk mellé SZIN bérletet adunk!

Ha most előfizet a Délmagyarországra egy évre, a napilap, a magazinok és sok más kedvezmény mellett egy SZIN bérletet kap ajándékba.

Idén augusztus 23. - 26. között rendezik meg a Szegedi Ifjúsági Napokat az újszegedi Partfürdőn. A négynapos fesztiválon több tízezren szórakoznak majd önfeledten. Legújabb akciónkban új előfizetőinket szeretnénk megajándékozni a felszabadult fesztiválozás élményével. Ha most egy évre előfizeti a Délmagyarországot, az előfizetés mellé egy SZIN bérletet adunk ajándékba! Az idei fesztiválon is számtalan hazai és külföldi előadó koncertje közül választhatnak a fesztiválozók.

 

Nem csak a Szeged legnagyobb fesztiváljára szóló bérlet miatt érdemes előfizetni lapunkat. Hétféle magazin jár a lap mellé, előfizetőink részt vehetnek nyereményjátékainkon és kedvezménnyel vásárolhat belépőjegyeket. Néhány nyereményjátékunkon pedig csak előfizetéssel lehet részt venni. Ha az interneten is olvassa lapunkat, az előfizetéshez jár a DM extra, amivel még több tartalom érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!