Szeged és környéke

2019.06.16. 01:47

Mozgalmas képeken a Szőke Tisza táncverseny

A versenyzők szombat este kápráztatták el tánctudásukkal a szegedieket.

Munkatársunktól

Gyönyörű ruhák, csinos hölgyek, elegáns urak. Az újszegedi sportcsarnokban rendezett 19. Szőke Tisza WDSF open nemzetközi táncversenyről ezek voltak leginkább jellemzők. Az események szombat és vasárnap reggeltől késő estig tartottak, és a pároknak – amelyek 22 országból érkeztek, és összesen 270-en voltak – egymás mellett a nagy hőséggel is meg kellett küzdeniük.

 

Mozgalmas képeken a Szőke Tisza táncverseny. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA


Aki belenézett az eseményekbe, az láthatott junior, ifjúsági és felnőtt duók mellett olyan szenior kettősöket, akik már jócskán hatvan év felettiek voltak. A nemzetközi felnőtt mezőny rangját pedig az emelte igazán, hogy eljött a két kategória, a standard és a latin-amerikai táncok magyar bajnoka is. A kétnapos rendezvény tegnapi eseményei lapzártánk után fejeződtek be, de keddi számunkban minden fontos információt megtalálhatnak majd az olvasóink a 19. Szőke Tisza WDSF open nemzetközi táncversenyről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!