Szeged és környéke

2013.03.22. 18:06

Mozi A házban! Nyert páros belépőt Sajtófilmklubunkba?

Szeged – Kisorsoltuk márciusi Sajtófilmklubunk nyerteseit. Nézze meg, ott van-e a szerencsések között!

Delmagyar.hu

Arra a kérdésre vártunk választ a páros belépőért cserébe, hogy melyik színész játszotta Az angol beteg című moziban a Kristin Scott Thomas által alakított Katharine Clifton férjét. A helyes megfejtés [namelink name="Colin Firth"] volt. Olvasóink közül az alábbiaknak kedvezett a szerencse:

Bariné Tóth Éva,
Császár Szabolcs,
Márki Nóra,
Papp Éva,
Vincze István.

Gratulálunk nekik, a szerencsés nyerteseket sms-ben értesítettük. Tiszteletjegyüket a vetítés kezdete előtt negyed órával vehetik át a Belvárosi Mozi jegypénztárában nevük és telefonszámuk bemondásával, valamint a visszaigazoló sms bemutatásával.
 

Korábban írtuk:
Márciusi Sajtófilmklubunkat 26-án tartjuk. A Belvárosi Mozi Balázs Béla termében negyed héttől vetítjük A házban című filmet. Erre nyerhetnek egyet az öt páros belépő közül azok, akik velünk játszanak. A filmre kedvezményes áron 650 forintért lehet jegyeket váltani, megéri tehát akkor is eljönni, ha esetleg nem önnek kedvez a szerencse.

A házban
Színes, feliratos, francia thriller, 105 perc, 2012.
Rendező: [namelink name="François Ozon"].
Szereplők: [namelink name="Fabrice Luchini"], [namelink name="Ernst Umhauer"], [namelink name="Kristin Scott Thomas"], [namelink name="Emmanuelle Seigner"], [namelink name="Denis Menochet"].


A tizenhat éves Claude úgy szeretné lenyűgözni tehetségével irodalomtanárát, hogy beférkőzik iskolatársa életébe és otthonába, majd életükről saját nézőpontjából ír bizarr történetet. A tanár, felismerve a fiú egyedülálló jellemét és írás iránti fogékonyságát, egyre nagyobb lelkesedéssel vesz részt maga is a cselekmény alakulásában. Tanácsaival lassan közös történetté formálják az eseményeket, amely azonban hamar kontrollálhatatlanná válnak, s a fiú gondolatai alakítani kezdik a család és tanára hétköznapjait is.

A házban - filmelőzetes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!