Szeged és környéke

2013.05.07. 12:35

Mr. Forrónaci: Szívesen énekelnék Jimmy emlékkoncerten!

Szeged – Nem hord alsónadrágot, a sportnacit hiányolja legjobban a 80-as évekből Mr. Forrónaci, azaz Csányi Gábor, akit bánt a Picsaember megnevezés. Egyik álma, hogy Zámbó Jimmy emlékkoncerten énekeljen, szívesen megismerkedne az énekes családjával. Olvasóink kérdéseire válaszolt a facebook-on néhány óra alatt sztárrá vált forrónacis szegedi énekes.

Delmagyar.hu

Interjúnk véget ért. Gábor üzenete rajongóinak: "minden elismerésem, jóindulatom, becsületem az övék. Köszönöm szépen az interjút, a felkérést és a kérdéseket. Minden jót kívánok. Viszontlátásra!"

Dávid: Kedves Gábor! Egy interjúban említette, hogy párkapcsolatban él. Hogyan viszonyul a párja a nem mindennapi öltözködési szokásához?
Cs. G.: Aki elfogad 100 százalékig, azé leszek. Röviden ennyi.

Jimmyfan: Úgy gondolom, neked fel kellene lépned énekesként egy Zámbó Jimmy emlékkoncerten. Elfogadnál egy ilyen felkérést?
Cs. G.: Igen, minden további nélkül, köszönöm szépen. Egyébként nagyon kíváncsi lennék, hogy Jimmy családja mit gondol rólam.

Vendégünk Mr. Forrónaci. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)


Eszter: Kedves Gábor! A hirtelen jött nagyfokú érdeklődés változtatott- e jelenlegi életvitelén? Mennyire kavarta fel a magánéletét? Köszönöm a választ!
Cs. G.: Őszintén szólva jó eső érzés, hogy ki tudok kicsit törni a szürke hétköznapokból. Ez új energiát ad.

oxy: Hány évesen vásárolta az első forrónaciját?
Cs. G.: Ha jól emlékszem, 14 éves lehettem. Egy sportrövidnadrág volt.

ridi: Gondoltál-e már rá, hogy férfi szépségversenyen indulj?
Cs. G.: Köszönöm szépen, már a kérdés is óriási elismerés. Még nem gondoltam rá, de nem rossz ötlet, megfontolom.

öbéka: A helyedben feljelenteném azokat, akik a tudtodon kívül képeket tettek fel rólad, és ocsmány névvel feltettek a Facebookra. Ismerje meg ezeket a "széplányokat" is a világ. Nem gondoltál erre?
Cs. G.: Mindig báránytermészetű gyerek voltam, nem szeretnék belemenni ebbe. Nem szeretnék bántani senkit.

mazsolaszőlő: Honnan jött ez a név: Picsaember? Véleményem szerint Ön sokkal többet ér annál, hogy ilyen durva negatív jelzővel illesse saját magát. Egyébiránt pedig sok örömöt és sikert kívánok Önnek a jövőben.
Cs. G.: Ezt a nevet rám ragasztották, irritált az elejétől. Ezért változtatták Mr. Forrónacira. Köszönöm a biztatást.

Dicsakbuksi: Kedves Gábor! Tervezed-e ruhakollekciód bővítését más női ruhadarabokkal? Hordasz, hordanál-e női fehérneműt? A hangod fantasztikus!
Cs. G.: Alsóneműt egyáltalán nem hordok, se férfit, se nőit. Így jobban el tudom osztani az arányokat. Ruhában egyébként a csillagos ég a határ.

Vendégünk Mr. Forrónaci. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)


Lánczos: Mi a legabszurdabb dolog, ami valaha is történt veled?
Cs. G.: A legabszurdabb nem jut eszembe, hadd mondjam a legjobbat. Olyan hangtudásra tettem szert, amire soha sem gondoltam volna.

Nobody 13: Kiderült a vele készített interjúból, hogy intelligenciája ellenére olyan egyszerű vágyai vannak, amelyek a mai világban szinte abnormálisnak számítanak.Ha valaki megkérdezné, hogyan tud ilyen maradni, hogyan őrzi meg lényének ezt a tiszta felét, meg tudná magyarázni, miből nyeri az erőt hozzá, vagy egyszerűen adottság? Egy hason-lélek kérdése...

Cs. G.: Igen, mindig is ilyen voltam, csak magamból áradó dolgokkal foglalkozok, a külső hatásokra nem figyelek, így tudok önmagam maradni. A magam világában boldogulok. A pozitívumokat beengedem.

lady: Nem zavarja ez a felhajtás, ami most folyik körülötte?
Cs. G.: Több a pozitívum, mint a negatívum, kimondhatom, hogy nagyon jól esik.

Zso: Nem zavar, ha az utcán páran furcsán néznek rád az egyedi öltözködésed miatt? A családodnak/barátnődnek mi erről a véleménye?
Cs. G.: Bántani szokott néha, ha furcsán néznek rám. A mosoly viszont mindig jól esik, akkor is, ha rajtam nevetnek. Inkább nevessenek ki, mint hogy csúnyán nézzenek rám.

Geri 6277: Hajrá Gábor, tisztelem, hogy fel mered vállalni magad, hogy szarsz arra hogy ki mit mond. Nagyon bátor és tiszteletre méltó ember vagy. Sokan bántanak ahelyett hogy irigyelnének, hogy te szabad vagy!
Cs. G.: Nagyon köszönöm, tiszta szívből, én is imádlak, így ismeretlenül is! Nagyon sok hozzád hasonló nyitott emberre lenne még szükség, akkor semmi probléma nem lenne a világgal!

Vendégünk Mr. Forrónaci. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)


Ogetlosz: Mit tennél másképp, ha visszamehetnél az időben?
Cs. G.: Elsősorban ezeket a retró sportrövidnadrágokat soha nem venném ki a divatból! Nagyon erősek, nagyon jó minőségűek. Kár, hogy ezeket megszüntették! Ha visszamehetnék, begyűjteném az összeset. Hiányzik az emberek nyitottsága, az a fajta hozzáállás, ami régen volt. Ma sokkal közönyösebbek az emberek.

Kovimi: Azt szeretném megtudni, honnan veszi a lelki erőt, hogy önmaga tudjon maradni ebben a bántó, intoleráns világban? Szerintem sokan kíváncsian lennének a forrásra...
Cs. G.: A mostanában kapott rengeteg pozitív visszajelzés sokat segített. Sőt úgy érzem, még akár ennél is bátrabb lehetnék. Persze folyamatosan érnek negatív hatások is, de ezeket mindig legyőzöm. Nem érdekelnek.

JVA: Mi az eredeti szakmája? Miért énekel s nem gitározik, dobol? Télen is viseli a szűk nadrágot a ruha alatt, hogy magasabban énekeljen? :)

Cs. G.: Szakmám eredetileg hegesztő, de nem vagyok ezzel megelégedve. Az énekléshez értek, hangszeren nem tudok játszani sajnos. Az éneklésre viszont igyekszem nagyon odafigyelni, hogy minidig szépen énekeljek. Úgy érzem, van akkora tudásom, hogy ezt kamatoztatni tudjam. Most télem kaptam egy szőrmekabátot, talán már láttak abban. Egy szál póló van alatta, meg persze a naci. Néha még melegem is volt benne.

lily: Van flitteres forrónaci a zsákodban?
Cs. G.: Van, rózsaszínben. Nemrég vettem!

igazaboltökmindegy: Hello, én csak azt kérdezném, hogy az önkritika fogalmát te hogyan értelemezed? Egyébként hajrá, legalább te őszinte vagy!
Cs. G.: Köszönöm a dicséretet. Úgy vagyok vele, aki pozitívan áll hozzám, azzal nyitott vagyok. Akik meg beszólnak, azokkal nem foglalkozom. Akkor inkább csak mosolygok. A hasammal nem vagyok elégedett: hiába gyúrok rá, nagyon oda kell figyelnem. Evés után nagyon könnyen felpuffadok. Kicsit az arcbőröm is lehetne fiatalosabb. A belső tulajdonságaim közül a szorgalmammal nem vagyok mindig megelégedve. Néha nagyon el tudok lustulni. 

Vendégünk Mr. Forrónaci. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)


Béla: Mit szeretnél kifejezni öltözködéseddel? Mert mikor énekelni látlak azt értem (szeretsz énekelni így fejezed ki érzésed), de mikor sajátos öltözékedben látlak azt nem értem ennek mi a mondani valója.
Cs. G.: Szeretnék egy kitűnni. Szeretném megmutatni, hogy a férfiaknak sincs rossz alakjuk. Nem mindig az öltöny és a nyakkendő a mérvadó.

Zita: Mi a hobbija? Mivel kapcsolódik ki?
Cs. G.: Sportolok! Body buildingezem, szeretem a küzdősportokat és futni is rendszeresen szoktam.

Andi: Hallottam énekelni, és szívét lelkét beleadta. Nem méretteti meg magát tehetségkutatókon?
Cs. G.: Az éneklés az életem, ha abba kellene hagynom, az egyenlő lenne az öngyilkossággal. Viszont most még szenvedek a torkommal, így most nem szívesen indulnék el.

bőnaci: Nem kényelmetlen a szűk naci itt-ott? Elfér minden?

Cs. G.: Vannak olyan sortok, ahol egy kis alakítást el kell végezni. Addig szeretem, amíg kényelmesen feszül. Fájdalmat nem szeretek okozni magamnak. Volt olyan egy új nadrágnál, hogy haza kellett mennem, mert nem volt kényelmes. Olyan is volt, hogy háromnegyed óráig készülődtem, de nem volt kényelmes, lecseréltem. Négy varrónőm is van, akik meg szokták igazítani nekem a nacikat.

Gergő: Mi váltotta ki belőled ezt a fajta ruhastílust?
Cs. G.: 13 éves koromban kezdődött, akkor még divat volt az egészen rövid sport rövidnadrág. Akkor tetszett meg. Tizenöt éven át küszködtem azzal, felvállaljam-e ezt az egészet. Három éve "Győzetm le" magamat. Azóta hordom ezeket a nadrágokat. A tisztaságmániám viszont a mai napig "tart".

peterb: Mivel foglalkozik? Van polgári foglalkozása?
Cs. G.: A tejiparban, szalag mellett és raktárosként is dolgozom.

Csányi Gábor: Üdvözlöm az olvasókat, kezdhetjük az interjút!

11:01 Köszöntünk mindenkit! Megérkezett szerkesztőségünkbe Mr. Forrónaci. Azonnal kezdjük az interjút!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!