Szeged és környéke

2012.03.22. 11:56

Nem jött össze az autó az Egy perc és nyersz! játékosának

A szegedi születésű Tóth Levente megrögzött játékos, több tévécsatorna műsorában szerepelt. Ezúttal az Egy perc és nyerszben próbált szerencsét.

Delmagyar.hu

A 40 éves szegedi születésű Tóth Levente az RTL-Klub nemrég indult ügyességi műsorában, a Egy perc és nyerszben indult játékosként. A negyedik próbán azonban elvesztette utolsó életét, így a minimális 50 ezer forintot vihette csak haza.

Tóth Levente

Tóth Levente- Azért vagyok kicsit elkeseredve, mert apósomnak szerettünk volna új autót venni, aki nagyon sokat segített, amikor a feleségemmel építkeztünk Egerben - mesélte Levente. A férfi ugyanis már ebben a városban él családjával, színész.

Tóth Leventének a második versenyszám okozta a vesztét, itt ugyanis két életét is elvesztette. - Kis, dobozos üdítőket kellet meginni, majd az asztal peremére helyezni. Azt hittem könnyebb lesz, de kifogott rajtam a feladat - mondta a játékos. Ezután a negyedik számig jutott, de itt már olyan ideges volt, hogy nem tudott koncentrálni. Így maradt a minimális 50 ezer forintos nyeremény.

- Szerepeltem már más csatorna műsorában is, azt tervezem, hogy ezentúl is fogok, ahol remélem, többet is nyerhetek - bizakodott Levente.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!