Szeged és környéke

2017.12.23. 19:10

Nem maradt semmije: gyűjtés indult Császár Györgynek

Szeged - Kiutalt egy bérlakást tegnap Császár Györgynek a szegedi önkormányzat, így van hol laknia a következő időszakban.

Munkatársunktól

Mint tegnapi lapunkban megírtuk, a nyugdíjas férfi nem volt otthon, amikor december elején a háza kigyulladt, mire hazaért, már csak az üszkös romokat találta. [namelink name="Császár György"] legsürgetőbb feladata, hogy a tetőt megjavíttassa, mert az épen maradt helyiségeket is veszélyezteti egy esetleges esőzés. Erre azonban nincs pénze: 30 ezer forintos nyugdíja kivételével nem maradt semmije, spórolt pénze is elégett azon az éjszakán.

Fotó: Frank Yvette

Fotó: Frank Yvette

Egy barátja, aki lapunkban olvasott a tragédiáról, számlát nyittatott Császár Györgynek. A Pillér Takarékszövetkezet  57600118-10006344-es számlájára várják a felajánlásokat. Ezen túl mesteremberek jelentkezését is szívesen fogadják, akik víz-, gáz- vagy villanyszerelésben, festésben tudnak neki segíteni. Az ilyen jellegű felajánlásokat a gyurihelp@ gmail.com címen fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!