Szeged és környéke

2019.04.19. 15:11

Nem tudni, kivel pótolják a Prodigyt

Még mindig nem tudni, ki lép fel a Prodigy helyett az augusztusi Szegedi Ifjúsági Napokon. Mint megírtuk, törölte turnéját a Prodigy, az elektronikus zenét játszó brit együttes, miután 49 éves korában öngyilkos lett a csapat frontembere, Keith Flint.

Arany T. János

A Prodigy állandó szereplője volt a magyar fesztiváloknak, augusztusban a Szegedi Ifjúsági Napokon is felléptek volna. Ez lett volna a csapat 15. magyarországi koncertje. Jávorszky Ivántól, a fesztivált szervező Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Kft. vezetőjétől megtudtuk, ilyen esetben a rendezvényszervezők az európai nagyvárosokban néznek szét, azt keresik, hogy a Prodigy fellépésének ideje, augusztus vége előtt, vagy után van-e olyan sztár, akit Szegedre tudnának csábítani.


Nevek említése nélkül Jávorszky elárulta, hogy egy jól ismert, amerikai világsztárral is tárgyaltak, de ő annyi pénzt kért, hogy azt nem tudták volna kifizetni. – Lett volna nagy név, de túl sokat kért – mondta a cégvezető. Hozzátette, gőzerővel keresik a fellépőt a Prodigy helyére, ezen egyszerre két csapat dolgozik párhuzamosan.

Címkék#SZIN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!