Szeged és környéke

2019.09.10. 18:53

Nemesi Pál: Határozottan elutasítom az I-es kórház eladását

"Szomorú vagyok, amiért olyan városvezetésünk van, amely pillanatnyi haszonszerzés reményében évtizedes károkat okozna a szegedieknek." - írja Nemesi Pál sajtóközleményében.

Határozottan elutasítom az I-es kórház eladását, egyben a szegediek nevében felszólítom Botka Lászlót: október 13-ig ne értékesítsék az épületet, melyet időskori ellátó központtá kívánunk alakítani. Többszáz üzenetet kaptam a napokban, amelyben arra kérnek a városunkban élők: akadályozzam meg a jelenlegi városvezetést a kórház eladásában, ma Tápai Péter Fidesz alelnök is hozzám fordult ez ügyben. 


Szomorú vagyok, amiért olyan városvezetésünk van, amely pillanatnyi haszonszerzés reményében évtizedes károkat okozna a szegedieknek. Polgármesterként ugyanazt a modellt kívánom követni, mint az üzleti életben: hosszú távon gondolkodva olyan döntéseket hozni, melyek a jelenben és a jövőben is a szegediek javára válnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!