Szeged és környéke

2013.03.20. 19:52

Nyilvános randikérés - rejtvénnyel

Szeged – Egyetlen találkozás elég volt Csókási Richárdnak ahhoz, hogy úgy döntsön: kell neki Franciska.

Munkatársunktól

Egyetlen találkozás elég volt Csókási Richárdnak ahhoz, hogy úgy döntsön: kell neki Franciska. Mivel azonban csak a nevét tudja a szegedi lánynak, plakátokon keresi. Illetve nem csak ő, hiszen az internetnek köszönhetően már a fél város szurkol neki. Futótűzként terjed ugyanis a Facebookon az a szöveg, amelyet 25 példányban ragasztott ki a Csillag tér környékén.

– Egyedül sétált haza egy buliból szombat éjszaka, amikor megszólítottam – mesélte történetüket a 28 éves fiatalember. – Felajánlottam, hogy elviszem a biciklim csomagtartóján, de kedvesen visszautasította. Valami miatt azonban úgy éreztem, vissza kell fordulnom. Végül hazakísértem. Richárd azt mondja, Franciskának egy „beszólása" fogta meg. – Amikor azt mondtam neki, hogy érzek a gyomrom táján egy kis bizsergést, visszakérdezett: tán hányingered van? De nem hinném, hogy le akart rázni, inkább viccnek szánta.



A fiú végül randira hívta a lányt, aki némi hezitálás után nemet mondott. Ezért nem kísérte el a kapuig sem, mert érezte, hogy Franciska nem akarja. A Csillag téren elváltak útjaik. – Azt gondoltam, talán ha más körülmények között találkoznánk, igent mondana, mert szerintem szimpatikus voltam neki. Ezért ajánlottam fel plakátokon az újabb találkozó lehetőségét – mesélte Richárd, aki egy rejtvényben a telefonszámát is megadta. Mint utalt rá, a megfejtés kulcsa az a könyv, amelyről beszélgettek.

Bár Franciska még nem jelentkezett, a romantikus lelkű fiatalember két üzenetet már kapott. Az egyikben gratuláltak neki a leleményességéhez, a másikban pedig jelezték, hogy megfejtették a számát. – Azért nem gondoltam volna, hogy ez a dolog ekkorát durran – jegyezte meg, amikor felhívtuk. Bízik benne, hogy eljutott már a lányhoz akciójának híre. – Ha felhívna, randira hívnám. És ha nemet mondana, azt is tiszteletben tartanám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!