Szeged és környéke

2015.06.30. 18:33

Ők nyerték meg a tepsi rétest!

Legutóbbi játékunkban a helyes választ beküldők között egy tepsi rétest sorsoltunk ki, amelyet a két szerencsés VI. Dél-Alföldi Rétesfesztiválon vehet át, Mórahalmon.

Delmagyar.hu

A nyertes:

Molnár Dorina
Urbán Zsolt

Gratulálunk! A szerencséseket e-mailben értesítettük!

Korábban

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg július 2–5. között Mórahalmon a Homokháti Sokadalom rendezvénysorozatot. Ennek része a IV. Bivalyfesztivál és a VI. Dél-alföldi Rétesfesztivál. A programok július 2-án, csütörtök este elkezdődnek, amikor a Pécsváradi Big Band zenekar ad koncertet. Pénteken fesztiválhívogató felvonulás lesz, 18 órától az Irigy Hónaljmirigy lép fel, 19.30-tól A KÖR című új magyar rockmusicalt adja elő a Szigetszentmiklósi Sziget Színház. Szombaton fúvószenekarok és mazsorettek vonulnak fel, majd a Kikindai betyárokkal hajnalig tartó utcabálon mulathatnak a vendégek. Vasárnap kilenckor kezdődik a réteskészítők versenye. A napot a TNT koncertje és tűzijáték zárja.

Játsszon velünk és nyerjen egy tepsi rétest, amelyet a VI. Dél-Alföldi Rétesfesztiválon vehet át, Mórahalmon!

A Homokháti Sokadalom, a Rétesfesztivál, a Bivalyfesztivál és sok más tradicionális rendezvény mellett vadonatúj kulturális szórakozási lehetőséggel várja vendégeit nyáron Mórahalom.

Nyerjen egy tepsi rétest!

Nyerjen egy tepsi rétest!
Hagyományteremtő szándékkal három lovasszínházi előadást mutatnak be a 700 főt befogadó Futó-Dobó Lovasközpont fedeles lovardájában, támlás székes nézőtérrel, ami országosan is egyedülálló körülményeket biztosít. A mórahalmi Patkó Lovas Színház és Nemzeti Lovasszínház augusztus 20-án és 21-én mutatja be a Honfoglalást, 22-én pedig a Mátyás, az igazságos című darabot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!