Hallgassa élőben!

Olvasónk írta: Hamarosan!

"Ha ezt a szerkezetet maradéktalanul meg tudnám valósítani, akkor azt hiszem, hogy nem lennék esélytelen a fizikai, vagy akár a biológiai Nobel-díjra sem. "

Félretéve minden egyéb bokros teendőim, már jó ideje egy korszakalkotó készülék megvalósításán fáradozom éjjel-nappal, ez pedig nem más, mint a humoranduszkóp. Ha ezt a szerkezetet maradéktalanul meg tudnám valósítani, akkor azt hiszem, hogy nem lennék esélytelen a fizikai, vagy akár a biológiai Nobel-díjra sem. A gép működési elvét természetesen nem árulhatom el, de a hasznáról, használatáról ejthetek néhány szót.

Tehát a humoranduszkóp így-úgy-amúgy összekapcsolódik a vizsgálandó pácienssel. Egy erre kiképzett kezelő pedig vicceket mesél neki, de a viccmesélés jöhet akár egy magnóról is, nehogy a viccmesélő személye befolyásolja a kísérleti alanyt. Mindeközben a szerkezet nemcsak a vizsgálati személy hangos tetszésnyilvánítását méri, mert az akár megjátszott is lehet, hanem a testnedvekben (humor!) létrejövő szignifikáns változásokat is elemzi. A kapott eredmények birtokában az illető háziorvosa a krónikusan humortalan betegét akár humoreszkúrára is beutalhatja. A cél egy vidám, derűs ország, és nem barakk!

Reményeim szerint hamarosan elkészül a nagy mű. Igaz, a berendezés még kísérleti stádiumban van, vagyis én vagyok a vizsgált és a vizsgáló is egy személyben, de bevallom, hogy nagyon jól elvagyunk, és sokat röhögcsélünk.

Méhes János, Szeged

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Hirdetés
A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM
Bordány-alkalmazást fejlesztett a falu
Települési mobilapplikációt fejlesztett a bordányi önkormányzat, nem csak bordányiaknak. Az alkalmazás azonnal riaszt, ha a településen áram- vagy gázkimaradás várható.
Több mint 250 rabot szabadítottak ki egy nigériai börtönből
A fegyveres akció során kilenc rab, egy fegyőr és a támadók egyike is életét vesztette.
A madárinfluenza vírusát mutatták ki Szombathelyen egy elhullott vadlúdból
A fertőzés az ország bármely részén megjelenhet, különösen a vizes területek jelentenek nagy kockázatot.
Tiger Woods már csak néhány tornán indul
Nem áll szándékában újra a világelitben szerepelni.
Rendhagyó koncertsorozatot indít a MÁV Szimfonikus Zenekar
Az egyedülálló kezdeményezés célja, hogy az intellektuális tartalomnak a zene adjon művészeti kontextust.
Orbán Viktor: magyar kézbe magyar tollat! (videó)
A kormányfő új bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán.