Ön tudja, hogyan változik a társasági adó bevallása?

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara két tájékoztatórendezvényt is szervez a társasági adó bevallásának legfontosabb kérdéseiről. 2019. április 24-én a gazdasági önkormányzat Szentes Térségi Szervezete, majd április 25-én a kamara Számviteli Klubja várja az érdeklődőket. A rendezvényeken a kamara önkéntes tagvállalkozásai térítésmentesen vehetnek részt!

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara adózásról és adóbevallásokról szóló tájékoztatói minden évben óriási érdeklődésre tartanak számot. Tavaly december óta öt, az adóváltozásokról szóló, térítésmentes rendezvényt tartottak négy városban. A gazdasági önkormányzat az ingyenes eseményekkel a vállalkozások felkészülését segítette Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Csongrádon és Szentesen.

TUDNIVALÓK A TÁRSASÁGI ADÓ BEVALLÁSÁRÓL SZENTESEN

A társasági adó bevallásáról szóló első tájékoztatóra 2019. április 24-én, szerdán 14 órakor Szentesen, a Szecessziós Házban (Szentes, Petőfi utca 2.) kerül sor. Ekkor dr. Nagy Péter, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának kiemelt jogi referense tart majd előadást.

A TÁRSASÁGI ADÓ BEVALLÁSÁRÓL SZEGEDEN

A másik tájékoztatóra Szegeden, a Kamarai Székházban (Szeged, Párizsi krt. 8–12.) kerül sor. Az eseményen dr. Bálint Dániel, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának bevallási osztályvezetője tájékoztatja a legfontosabb tudnivalókról a résztvevőket.

Részvételi díj:
• hátralékkal nem rendelkező CSMKIK-tagoknak térítésmentes (2 fő részvételéig, a további résztvevők 4000 Ft + áfa/fő áron vehetnek részt)
• hátralékkal nem rendelkező CSMKIK-regisztráltaknak: 4000 Ft + áfa/fő (2 fő részvételéig, a további résztvevők 8000 Ft + áfa/fő áron vehetnek részt)
• hátralékkal rendelkező regisztráltaknak, illetve regisztrációra nem kötelezetteknek a részvételi díj: 8000 Ft + áfa/fő
 
A szentesi rendezvényre ezen a linken, míg a szegedi tájékoztatóra ezen a linken jelentkezhet. További információ a bobko.judit@csmkik.hu e-mail-címen vagy a 62/554-250-es telefonszámon, a 128-as melléken kérhető!

 

(X)