Szeged és környéke

2017.10.09. 14:13

Őszi állásbörze az egyetemen

Október 11-én ismét megnyitja kapuit az SZTE őszi állásbörzéje, ahol több mint 60 kiállító, köztük regionális vállalkozások, az ország legnagyobb cégei, valamint munkaerő-közvetítők és tanácsadók várják a látogatókat.

Munkatársunktól

 A régió legnagyobb álláskeresési fórumának ismét az Ady téri József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad helyet. Az érdeklődők az egynapos rendezvényen közvetlenül a vállalatok szakembereitől informálódhatnak a munkaadók elvárásairól.


Az állásbörzét megelőző napokban, október 9–10-én a hallgatók interjúszimulációkon, egyéni pályatervezési és önéletrajzírási tanácsadáson vehetnek részt. A rendezvény újdonsága az Állásbörze Kávészünet, amely a munkaerőpiac és az egyetem közötti kapcsolatépítést segíti elő.


Ezen a kiállító cégek és a karok képviselői személyesen is találkozhatnak. Így lehetőségük nyílik a kapcsolatfelvételre például a duális képzés és a szakma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!