Szeged és környéke

2017.10.16. 15:20

Őszi szünet az Agórában

Napközis jellegű programokat kínál az őszi szünet minden napjára az Agóra, hogy azok a gyerekek is tartalmasan tölthessék ezeket a napokat, akiknek szülei nem tudnak szabadságot kivenni.

Munkatársunktól

A nyári táborokhoz hasonlóan reggel 8-tól délután 4-ig felügyelnek a gyerekekre a különböző tematikus napokon. Október 30-án természettudományos kavalkád lesz, amelynek során szerveznek egy kirándulást az őszi piacra, lesz vitaminkoktél készítése, látványlaborshow és kindertojásos kincskeresés.


Október 31-én halloweennapot tartanak, november 2-án Agóra Űrkadét Programon vehetnek részt a gyerekek, az őszi szünet utolsó napján, november 3-án pedig Fekete macska napon.


Az őszi szüneti napokon a részvételi díj naponta 2000 forint, amely magába foglalja az ebédet és a foglalkozások költségeit. Jelentkezni október 25-éig a részvételi díj befizetésével lehet a Játékszigeten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!